fredag den 10. februar 2012

Aspargenmos i Laksesvøb - Anja







1ds. aspargessnitter 270 g. drænet vægt
2 spsk. hakket løg

 friskkværnet peber
1 spsk. hakket dild
1 spsk. hakket persille
1 dl. piskefløde
1/2 dl. creme fraiche 38%





































































6 blade husblas
1 spsk.hvidvin


200
g. røget laks i tynde skiver




Cremefraiche og dild til pynt

Asparges hældes i en si og dryppes af. Asparges, løg, lidt peber og krydderurter blendes.

Fløde piskes let og blandes sammen med creme fraiche, aspargesmosen vendes i.

Husblasen udblødes i koldt vand i ca. 5 minutter, smeltes i hvidvin i en gryde og røres den i aspargesmosen.


Portionsforme fores med røget laks i skiver. Skiverne skal nå ud over kanten, således at de kan lukkes som en pakke. Moussen hældes ovenpå laksen, og enderne foldes nu ind over. Stilles i køleskab i 3 timer indtil servering.
Laksepakkerne vendes ud på tallerkener, pyntes creme fraiche og dild





















































1 kommentar:

  1. Hej Nina

    Jeg har givet dig en blogaward, som du kan læse mere om her: http://momses-univers.blogspot.com/2012/03/blogaward.html

    Jeg synes, du laver nogle kreative og rigtig flotte kager.

    Giv selv awarden til andre bloggere med max. 100 læsere.

    Ha' en rigtig dejlig dag.

    Bettina
    www.momses-univers.blogspot.com

    SvarSlet