søndag den 1. december 2013

Havregrynskiks

 

Opskrift på Havregrynskiks – ca 15 styks
  • 100 g blødt smør
  • 3 dl havregryn
  • 2 dl ølandshvede
  • 1/2 dl rørsukker
  • 1 dl kogende vand
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk havsalt
Smør og sukker blandes sammen. Hæld 1 dl kogende vand hældes over havregrynene i en skål. Bland mel, salt og bagepulver og Ælt kort alle ingredienserne sammen. Det skal ikke æltes meget, bare så dejen er jævn. Saml dejen og kom den i en pose, sæt i køleskabet i en time. Tag dejen ud af posen og tril dejen ud på en bordplade, drysset med mel. Stik kiksene ud med et glas, din ynglingsudstikker eller skær dem i firkanter. Sæt kiksene på en bageplade og prik dem med en gaffel. Bag i ovnen, varmluft 180 grader i ca 15 minutter.

Opskriften er fra flg. hjemmeside:
 
http://www.valdemarsro.dk/havregrynskiks-opskrift/

Amalie 6 år


Amalie fik denne kage til sin 6 års fødselsdag. Amalie går til gymnastik og er meget glad for sine to marsvin.
Kagen er chokoladekage med chokoladecreme.

mandag den 11. november 2013

Diamantbryllup


Kage til Diamantbryllup, med diamanter i isomalt.

H C Andersen

Jeg har været til kagemesse i Birmingham, der er simpelthen slaraffenland for alle os kagenørder, der er bare så mange ting at købe, så det var pengepungen og SAS der bestemte hvor meget der skulle hamsters. jeg havde ikke kage med til konkurrence, det er jeg ikke dygtig nok til. En del af os fra Danmark havde aftalt at lave et Danskerbord, uden for konkurrence, med et H C Andersen tema, Dette var mit bidrag

lørdag den 12. oktober 2013

Agility



Agilitykage til genboens datter Carolines. 
Chokoladekage med tobleronecreme

Kliptoteket 30 år

Kage til receptionen ved Kliptotekets 30 års jubilæum.

Cupcakes med "brystcancer" sløjfen til ære for min søsters afdøde kompagnon Hanne.

lørdag den 24. august 2013

Prinsesseslot

 
Mit barnebarn - Maria - holdt 4 års fødeslsdag i dag og hun ønskede sig en kage hvor der var blomster og en frø, så det fik, og lidt mere.
Kagen er forskellige bunde fra fryseren, samt jordbær, chokolade og bountymousse.