søndag den 15. april 2012

Håndboldkage

Andreas blev konfirmeret i dag, så en kage skulle der til. Han spiller håndbold i Værløse, så jeg printede deres logo ud på rispapir, sikke noget møj, jeg kunne ikke få det til at sidde ordentlig fast og det krøllede!!!! Kagen er en mudcake.

Hvid åben rose

Grøn stakket kage til en 70 års fødselsdag. Jeg fortrød lidt at jeg ikke brugte en skabelon til piping'en, da det blev lidt skævt, især cirklen på den øverste kage.
Indeni er - mandelbunde/marcipan-chokoladebunde, hindbær/lime og tobleronemousse

mandag den 9. april 2012

Rød brush embroidery


Så er det igen tid til afslutning på mit gymnastikhold og det udløser jo en kage. Jeg har ikke før prøvet at lave brush embroidery, det er blevet lidt klumpet, så næste gang skal der være lidt mere luft mellem bladene. Indeni er der chokoladekage med hindbær.

søndag den 8. april 2012

Sørøver-Kranie


Min lille nevø (194 cm) blev 15 år og skulle selvfølgelig have en kage. Så jeg fik endelige mulighed for at præve min kranieform. Den blev ikke så god omkring kæberne og fik også for mange tænder. Men pyt Marchus blev glad for den

lørdag den 31. marts 2012

Tømrerkage til Nick



Nick blev udlært tømrer i går, så endelige en mulighed for at lave en "numsekage". Kagen er chokoladekage med tobleronecreme og smurt op med PBC. Det var meningen at der skulle have været lidt mere og pænere værktøj, men jeg har desværre lige fået konstateret lymfeknudekræft, så den sidste måned har været lidt turbolens og tiden knap. Men den blev da ok

søndag den 18. marts 2012

Rapunzel

 Rapunzel-kage til Lisas 6 års fødselsdag. Tårnet er lavet - rice krispies treats (morgenmad og skumfiduser der smeltes sammen). Kagen er hvide bunde, toblerone- og hindbærmousse. Alt kan spises

fredag den 10. februar 2012

Aspargenmos i Laksesvøb - Anja







1ds. aspargessnitter 270 g. drænet vægt
2 spsk. hakket løg

 friskkværnet peber
1 spsk. hakket dild
1 spsk. hakket persille
1 dl. piskefløde
1/2 dl. creme fraiche 38%





































































6 blade husblas
1 spsk.hvidvin


200
g. røget laks i tynde skiver




Cremefraiche og dild til pynt

Asparges hældes i en si og dryppes af. Asparges, løg, lidt peber og krydderurter blendes.

Fløde piskes let og blandes sammen med creme fraiche, aspargesmosen vendes i.

Husblasen udblødes i koldt vand i ca. 5 minutter, smeltes i hvidvin i en gryde og røres den i aspargesmosen.


Portionsforme fores med røget laks i skiver. Skiverne skal nå ud over kanten, således at de kan lukkes som en pakke. Moussen hældes ovenpå laksen, og enderne foldes nu ind over. Stilles i køleskab i 3 timer indtil servering.
Laksepakkerne vendes ud på tallerkener, pyntes creme fraiche og dild