Opskrift på hindbærmousse med hvid chokolade
100 g hvid chokolade
2 pasteuriserede æg (hele æg)
100 g sukker
korn af en vanillestang
3-3½ blade husblas
2 spsk kogende vand
300 g hindbær
2,5 dl piskefløde
Kog hindbærene så de ikke indeholder div. bakterier og lad dem køle ned til stuetemp. Hak og smelt chokoladen. Pisk æggene med sukker og vanille. Pisk chokoladen i. Udblød husblas i koldt vand i 3 min. Hæld vandet fra og opløs husblassen i kogende vand. Lad den køle til den er lillefinger varm. Blend og purer hindbærene og rør dem i i æggemassen sammen med den smeltede husblas, Pisk fløden stiv og vend den i moussen til sidst. Sæt moussen i køleskabet til den er stiv nok til at fordele på kage.
Opskriften er lånt af Min-kage
Ingen kommentarer:
Send en kommentar