onsdag den 1. februar 2012

Tapas med ost, æble og parmaskinke - Helle

Snack til 4
  • æbler , fx elstar (ca. 300 g)
  • 100 g hvidskimmelost 38%, fx Castello® White
  • træspyd (10-12 cm lange)
  • 8 skiver parmaskinke eller chorizopølse (ca. 100 g)
  • 2 skiver ristet rugbrød i kvarte (ca. 125 g)
  • Pynt  -  friske basilikumblade
  • Halver æblerne og befri dem for stilk og kernehus. Skær hver halvdel i 4 skiver - kasser endeskiverne. Skær osten i 8 stykker.
    Fordel, i nævnte rækkefølge, sammenfoldet skinke, æbleskive, ost og til sidst æbleskive. Stil spyddene på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen - til osten lige begynder at smelte. Tag spyddene ud og stik dem i de ristede rugbrødsstykker. 
    Bagetid: Ca. 3 min. ved 225°
    Pynt med basilikum og server straks.
    .
Næringsindhold Energiindhold for hele retten: 4830 kJ
Energifordeling: Protein: 18%, Kulhydrat: 34%, Fedt: 48%

Ekstra information Fryseegnet: Ikke afprøvet , Tilberedningstid:


Kilde:

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar