lørdag den 19. marts 2011

Pina Colada Cream

6 dl piskefløde
2 dl kokosmælk
160g sukker
1 vanilie stang
6 bl husblad
½ ds ananas

kog fløden, mælken, sukker og vanilie korn op og sæt imens husbladsen i blød
tag gryden af varmen og rør den bløde husblas i og køl ned
hak ananassen og pisk cremen igennem og mix ananassen i

Piping gel

 

Piping gel bruges til blandt andet, vand, regndråber på blomster, mosaikvinduer og meget andet


INGREDIENSER:
8 blad husblas (de skal udblødes i koldt vand i ca 5-10 min først)
4 spsk koldt vand
9,5 dl. glykose (kan købes i bla Kvickly)
Instruktioner


VEJLEDNING:
Kom det udblødte husblas og det kolde vand i en lille gryde. Varm på lavt indtil gelatine er blevet klart / opløst - MÅ IKKE koge. Tilsæt sirup lidt ad gangen og varme grundigt. Kan tilsættes pastafarve - blå til bla. vand. Køl og opbevar, nedkølet i beholder, i op til 3 måneder.

Ariel og co


Mit barnebarn Lisa er lige blevet 5 år og skulle selvfølgelig have en kage og det blev til denne Arielkage. Jeg har ikke før prøvet at lave Piping Gel, men det blev rigtig godt og gav en fin effekt. Kagen var chokoladekage lagt sammen med tobleronemousse og smurt op med IBMC. Cool