mandag den 7. maj 2012

Konfirmationskage til Matilde



Konfirmationskage til Matilde 
Matilde ønskede sig en kage i pastelblå/lilla, ellers havde jeg frie hænder. Det er første gang jeg prøvede kræfter med cut out, det er meget sjovt, men jeg havde fået rullet det øverste lag for tykt ud, hvilket så gjorde at det var lidt svært at få kanterne pæne.
Kagen var af mandelbunde, hindbær/hvid chokolademousse og tobleronemousse.

3 kommentarer:

  1. Wow fed teknik, har du skåret det ud og så bagefter beklædt kagen eller først skåret det ud efter kagen var beklædt.. Imponerende :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Melle
      Jeg har skåret ud efter fondanten er kommet på. Det er vigtigt at begge lag får lov at tørre op, og at det undereste lag ikke bliver gjort vådt (for at det ydereste lag kan sidde fast)der hvor man vil skære motivet.
      Hilsen Nina

      Slet